Internetmakelaar Barendrecht

 

NIEUW IN HET BMP WOONCAFE, INTERNETMAKELAAR BARENDRECHT

 

EEN HOGERE OPBRENGST IN 3 STAPPEN

 

STAP 1:

Om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen beginnen wij met een woningopname door een van onze erkende taxateurs bij jou uit de omgeving. Hij maakt een opnamerapport en doet een waardebepaling voor de woning. Samen met jou bepaalt de makelaar de vraagprijs waarmee wij jouw woning te koop gaan zetten.

 

STAP 2

Met een van onze makelaars bespreek je de verkoopstrategie en welke promotiemiddelen daarvoor het beste ingezet kunnen worden. Naast een plaatsing op FUNDA! en ons landelijke platform zetten wij ook middelen voor je in zoals sociale media, buurtmailingen, woningbrochures en opvallende 'Te Koop' borden.

 

STAP 3 

Zodra een geïnteresseerde een bezichtiging aanvraagt lichten wij je in en kun je in samenspraak met de geïnteresseerde de bezichtiging inplannen. Een van onze ervaren makelaars gaat daarna verder met de onderhandelingen en probeert er voor jou de beste prijs uit te halen.

 

KOM LANGS OP DE MIDDENBAAN 35 VOOR MEER INFORMATIE OF MELD UW WONING AAN VIA DE VOLGENDE LINK: https://barendrecht.internetmakelaars.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Social

Recent bekeken