Wij helpen u graag met het kopen van een woning

 

Als aankoopmakelaar begeleiden en adviseren wij u bij het kopen van een woning, die bij een andere makelaar te koop staat. Daarbij zijn er twee mogelijke situaties:

1. U heeft uw droomhuis bij een andere makelaar te koop zien staan 
Het bezwaar is vaak dat u zelf niet voldoende kennis heeft en emotioneel betrokken bent bij de aankoop van het huis. Daarom is het verstandig u door ons als aankoopmakelaar te laten bijstaan. Wij weten of de vraagprijs reëel is, de woning technisch in orde is en wat de mogelijkheden van het bestemmingsplan zijn. Namens u voeren wij de onderhandelingen om de beste prijs en verdere voorwaarden voor u te realiseren. Kortom, wij begeleiden u vanaf het bezichtigen tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis en ervaring bent u ongetwijfeld beter af dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert!

2. U heeft uw droomhuis nog niet gevonden 
In dit geval kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Vooraf stellen we in een oriënterend gesprek vast wat uw exacte wensen zijn, zodat we doelgericht aan de slag kunnen.
Wij houden u persoonlijk op de hoogte van het relevante aanbod in uw zoekgebied.

Zo kunnen we samen snel actie ondernemen. Uiteraard volgen we ook het aanbod van andere aanbieders.

Van A tot Z, 

JS vastgoed is al 10 jaar actief in Barendrecht en omstreken. De makelaar van JS vastgoed kent alle belangrijke ins en outs van deze regio: de plus- en minpunten van de wijken en de woningen, en de marktconforme prijzen. Met deze kennis zijn wij in staat u een goed advies voor de aankoop van uw woning te geven.

Onze dienstverlening bestaat hierbij uit:

  • inventariseren van uw woonwensen
  • het zoeken naar een geschikte woning
  • begeleiden van de bezichtigingen
  • advies uitbrengen over de bouwkundige staat, bestemmingsplan en bodemgesteldheid
  • controleren van de koopakte
  • bijwonen van de eigendomsoverdracht bij de notaris
  • nazorg

Uitgelicht

Social

Recent bekeken