Personeelshuisvesting


U wilt uw woning verhuren aan personeel? Of wilt u uw woning verhuren aan een Expat? 

Naast de verhuur van tijdelijke woonruimte aan onze particuliere klanten en aan de Expats die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn doen wij ook veel op het gebied van personeelshuisvesting.

JS Vastgoed werkt met zeer veel nationele en internationale bedrijven samen welke op zoek zijn naar personeelshuisvesting door het gehele land, dus zoekt u tijdelijk onderkomen voor uw personeel of bent u die belegger of verhuurder die woonruimte aanbiedt geschikt voor personeelshuisvesting of expats in het hogere segment? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten dragen het SKIA keurmerk welke inhoudt dat de huisvesting volgens gestelde overheidsregels dient te gebeuren, dus wilt u snel en vertrouwd verhuren, JS Vastgoed werkt met leuke marktpartijen samen!


JS Vastgoed biedt verhuurobjecten aan voor langere huurperiodes en tijdelijke huurperiodes. Ook voor bedrijven welke personeelshuisvesting zoeken voor hun expats. Wij kunnen veelal binnen 48 uur aan uw aanvraag voldoen.

Bent u een belegger of particulier en heeft u woonruimte te verhuren geschikt voor expats welke tijdelijk in Nederland verblijven! Wij zijn altijd op zoek!